06-01-11

Doofpot Justitie: geblokkeerd

corporate.news.jpgOnze originele skynetblog 'Doofpot Justitie' met allerlei belangrijke informatie over Justitie, wordt al sinds een jaar door de Belgische overheid geblokkeerd.

We krijgen de blog niet meer op ons scherm te zien.

Het is onmogelijk om nog berichten of commentaren op deze blog te publiceren.

Ons schrijven aan de Skynet Klantendienst die één of andere onozele reden uitvond om Justitie en haar provocerende diensten ter wille te zijn, bleek tevergeefs

http://doofpot-justitie.skynetblogs.be/

17:08 Gepost door Jan Boeykens in Justitie | Permalink | Commentaren (2) | Tags: doofpot justitie, censuur |  Facebook |

Commentaren

Beste A,

Ik heb de indruk dat, na de voortdurende blokkering, je 5 commentaren nu allemaal tegelijkertijd gepubliceerd werden op Skynet.

Als het probleem zich opnieuw voordoet, publiceren we de 5 pogingen tot publicaties met de vermelding dat Skynet dat ook onze skynetblog 'Doofpot Justitie' blokkeerde, verdergaat met te blokkeren en te censureren.
Skynet hangt af van Belgacom, dat is een Belgische staatsinstelling die samenwerkt met politie en justitie. Gina Bernaer die destijds vermoord werd (een 'accident') naar aanleiding van de zaak Manuel Schadwald, had maandelange problemen met haar Belgacom-telefoon en -internet. Enkele uren voor haar dood trachtte ik haar te telefoneren. Ik kreeg haar aan de lijn maar we moesten het gesprek afbreken omdat er zoveel lawaai op de lijn zat. Ik probeerde haar nog een brief van de Belgische Justitieminister De Clerck (die toen ook al justitieminister van criminele zaken was) te faxen maar ook dat ging niet meer. De fax kreeg ik wel doorgestuurd aan Marcel Vervloesem.
Het lawaai op de telefoonlijn hadden we ook regelmatig bij onze akties, indien de lijn niet werd afgesloten...

Gepost door: Yves | 06-01-11

Beste A,

In het begin dacht ik ook dat het allemaal 'toeval' was en ik misschien wat overdreef. Maar het gebeurt (en gebeurde) te systematisch. Dat begon op te vallen. En nu ben ik voor 100% zeker.
Ik weet ook met zekerheid dat al onze telefoons en mails worden 'getapt', zoals dat bij Marcel Vervloesem het geval is.
Wist je dat er sinds enkele weken, na elke publicatie of verzending, naar mijn codewoord gevraagd wordt? En soms wordt dat systeem ook gebruikt om publicaties te vertragen of te blokkeren, of om mij mee te delen dat ik 'geen verbinding met het Internet heb' terwijl dat wel het geval is.
Hoe die onozelaars van Justitie en Staatsveiligheid dat doen, weet ik niet. Ik stel het alleen maar vast.

Gepost door: Yves | 06-01-11

De commentaren zijn gesloten.